30dagengezonder: 1 t/m 30 maart

Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor u gezonder is, hoeft u vast niet lang na te denken. Dat weet u wel. Maar … weten is nog geen doen. In de praktijk is het vaak lastig om te kiezen voor gezonder. Daarom helpen we u om samen met heel veel anderen in maart in actie te komen voor uw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt.

30dagengezonder is een actie van GGD Gooi en Vechtstreek, GGD Hollands Noorden en GGD Zaanstreek-Waterland.

Welke uitdaging gaat u aan?

Ga fris en gezond het voorjaar in! Iedereen kan zich tot 1 maart 2020 aanmelden via www.30dagengezonder.nl. Deelname is gratis. Na uw aanmelding ontvangt u de hele maand maart leuke informatie en inspirerende tips van coaches, andere deelnemers en van het 30dagengezonder team! Hiernaast kunnen de eerste 250 deelnemers een startpakket ontvangen en maken alle deelnemers die hun ervaringen delen kans op prijzen. Volg ook de actie op www.facebook.com/30dagengezonder.

Alleen of samen. Wie daagt u uit?

Meedoen kan individueel of in een groep. Door samen een uitdaging aan te gaan, houd je elkaar scherp. Een schoolklas kiest bijvoorbeeld om elke dag water te drinken op school of elke dag een momentje voor een complimentje in te lassen. Een gezin spreekt af de hele maand samen te ontbijten en collega’s gaan bijvoorbeeld samen sporten of lezen na acht uur ’s avonds geen werkmail meer. Natuurlijk kunt u tijdens deze maand ook kiezen voor de uitdaging 30 dagen zonder alcohol.

Iedereen heeft invloed op zijn eigen gezondheid

Gezonder leven is veel meer dan ‘goed eten’ of ‘vaker bewegen’. Complimenten geven, stress vermijden, op tijd naar bed of in de avond uw mobieltje uitzetten… Er zijn heel veel dingen die u kunt doen of laten om u gezonder te voelen en gezonder te worden. Het doel van de actie is in 30 dagen gewoontegedrag te doorbreken en een gezondere gewoonte aan te leren. De actie stimuleert mensen op een positieve manier een uitdaging met zichzelf aan te gaan. En door het samen te doen, motiveer je elkaar en hou je het vol. Doe ook mee! Meld u aan op www.30dagengezonder.nl.

De inschrijving is geopend! Individueel meedoen kan, maar ook met een groep, met uw bedrijf of de hele school.

Meer informatie