Netwerkscholing ‘Houvast voor een goed gesprek’ -

 • Datum Tijdstip
  5 september 2022 15:30 uur - 19:00 uur
 • Adres: Grotewallerweg 1, 1742 NM Schagen
 • Beroepsgroepen: Doktersassistent
 • Kosten: € 60.00
 • Accreditatie:

  3 uur

 • Docenten / sprekers:

  Bloom Communicatie met Zorg

Informatie

Beste doktersassistente,

Heb je altijd al eens collega’s van andere praktijken willen leren kennen? Om ook eens van gedachten te wisselen met vakgenoten buiten de eigen praktijk over het werk en wat daar dezer dagen allemaal bij komt kijken? Op een leuke, ontspannen manier?

Dat kan op maandag 5 september 2022 van 15.30 – 19.00 uur (inclusief eten vanaf 18.00 uur).

We nodigen jullie hierbij van harte uit op onze eerste ‘netwerkscholing’ voor doktersassistenten van de huisartsenpraktijken uit de regio.

Wat kun je verwachten?
HKN wil graag jullie onderlinge uitwisseling en samenwerking faciliteren en het ontmoeten koppelen aan scholing. Daarmee gaan uitwisseling en professionalisering van het vak doktersassistent hand in hand.

Om te beginnen kun je dus verwachten dat je in een ontspannen setting nieuwe collega’s gaat ontmoeten en leren kennen. Daarom heet het ook een netwerkscholing. Elkaar leren kennen is niet alleen sociaal gezien leuk, contact met vakgenoten maakt je ook sterker. Jullie vak is enorm veranderd, vooral op het gebied van communicatie wordt veel van jullie gevraagd. Hoeveel gesprekken gaan jullie niet aan op een dag?

Veel druk op de telefoon veroorzaakt bij menigeen ook veel werkdruk. En dat heeft weer effect op de communicatie: hoe drukker het is, des te meer we in ons automatisme (overlevingsstand) terechtkomen en des te korter onze manier van communiceren wordt.

Houvast voor een goed gesprek
De netwerkscholing, verzorgd door Bloom Communicatie met Zorg, heeft als thema ‘Houvast voor een goed gesprek’. Jullie krijgen handvatten voor de start van een goed gesprek. Vaak nemen we daar namelijk, onder de druk, de verkeerde afslag. Met tijdverlies, ingewikkelde tussenstappen en narrig contact tot gevolg. Echt iets wat het plezier in je werk kan doen verminderen. En dat willen we geen van allen. Een goed begin is niet voor niets het halve werk!

PersoonsgegevensU meldt zich aan voor de volgende cursus