HIX instructie triagisten - afdeling C0 (achter de apotheek in het NW Den Helder)

 • Datum Tijdstip
  8 februari 2023 10:00 uur - 12:00 uur
 • Locatie: afdeling C0 (achter de apotheek in het NW Den Helder)
 • Adres: Huisduinerweg 3, 1782GZ Den Helder
 • Beroepsgroepen: Triagist

 • Docenten / sprekers:

  Sandy Baaij

  Functioneel beheer HIX NW

  Ellen Wurpel

  Praktijkopleider huisartsenzorg HKN

Informatie

Op het spoedplein gaan de balie triagist en de DASP (Doktersassistente Spoedplein) nauw samenwerken. Dit betekent dat de triagist als het nodig is bij drukte ook patiënten in HIX moet kunnen inschrijven of de gegevens moet kunnen verwerken na een Espoed verwijzing bij een zelfverwijzer. Daarnaast worden er vier ruimtes op het spoedplein flexibel gebruikt en gaat de balie triagist in HIX aangeven welke ruimtes er door de huisartsenpost in gebruik zijn per dienst.

Vanuit de kwaliteitseisen van het ziekenhuis, moet iedereen die werkt met HIX een training hiervoor volgen. HIX is een zeer uitgebreid systeem en wij gaan daar maar een klein onderdeel van gebruiken. Hiervoor is deze HIX scholing speciaal voor triagisten ontwikkeld. Voorafgaand aan deze scholing moet er een e-learning worden gemaakt. Deze zal vooraf met jullie worden gedeeld.

Deze scholing is verplicht voor alle triagisten (in opleiding) die op het spoedplein komen te werken. Er zijn geen accreditatie punten verbonden aan deze scholing.

Uren en kilometers mogen worden gedeclareerd.

PersoonsgegevensU meldt zich aan voor de volgende cursus