Afspraak maken

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.
Dit kan tussen ’s morgens vanaf 8:00 tot 10.30 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact, met deze informatie kan de assistente een juiste inschatting maken of uw reden van contact spoed heeft of niet en eventueel meer tijd voor u inplannen.
De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online afspraken maken

Via onze beveiligde patiëntenomgeving kunt u een afspraak maken wanneer het u uitkomt. U dient zich hiervoor éénmalig te registreren.

Bekijk hier de folder.

Telefonisch-spreekuur

Voor korte vragen of uitslagen kunt u gebruik maken van het telefonisch-spreekuur. De huisarts belt u in principe terug tussen 12.00 en 14.00 uur.

Meer tijd nodig op spreekuur?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.