Spreekuren

Afsprakenspreekuur

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Voor het spreekuur dient u altijd vooraf een afspraak te maken. Bij verhindering wordt U dringend verzocht de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen.

U kunt op twee manieren een afspraak maken met uw huisarts: Telefonisch of Online

1 .Telefonisch: 0222 – 321 123
U belt tussen 08.00 en 17.00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Dit wordt gevraagd om zo goed mogelijk te kunnen inschatten hoe dringend uw klacht is en hoeveel spreekuurtijd u nodig heeft.
De assistente is (net als de huisarts) gebonden aan het beroepsgeheim en verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Bij het maken van uw afspraak kunt u uw voorkeur uitspreken voor één van de  huisartsen. Het is niet de bedoeling om met hetzelfde probleem naar verschillende artsen te gaan.

2. Online: i.v.m. Coronavirus tijdelijk niet mogelijk

Voor het online maken van afspraken moet u zich eerst aanmelden voor het patiëntenportaal via onderstaande link. U kunt dan rechtstreeks  een afspraak maken in de agenda van de huisarts. Volg hiervoor de instructies via onderstaande link


Meer tijd?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Komt u voor een (kleine) chirurgische ingreep of voor een persoonlijk gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan reserveert de assistente daar extra tijd voor in.

Contact met de huisarts via beeldbellen?
Er is ook een mogelijkheid om een (controle) afspraak via beeldbellen te doen. De assistente of huisarts zal eerst beoordelen of uw vraag via beeldbellen gedaan kan worden.

Telefonische vragen
U kunt tussen 8.00 uur en 10.30 uur  naar de praktijk bellen en uw vraag stellen. Het is bedoeld voor eenvoudige vragen en niet bedoeld voor uitgebreide consultatie.  Als u uw vraag vóór 10.30 stelt krijgt u meestal al dezelfde dag een antwoord.