Stoptober 2022

Stoppen met roken is niet makkelijk. Maar wist je dat het wel iets makkelijker is als je het samen doet? Doe daarom mee met Stoptober en stop tegelijkertijd met 50.000 andere Nederlanders met roken. Het enige wat je hoeft te doen is te stoppen met roken voor 28 dagen in oktober. Na die 28 dagen heb je vijf keer meer kans hebt om gestopt te blijven!

Wil jij samen met andere stoppers de uitdaging aangaan en 28 dagen stoppen met roken? Meld je dan nu aan via www.stoptober.nl en doe mee!

Stoppen met roken zorgt voor een frissere adem, een mooiere huid en een betere conditie. En het bespaart een hoop geld! Genoeg redenen dus om ook de uitdaging aan te gaan en om te stoppen met roken in oktober. Schrijf je in voor Stoptober op www.stoptober.nl

Veel rokers geven aan graag te willen stoppen met roken. Wil jij ook stoppen met roken? Schrijf je dan in voor Stoptober op www.stoptober.nl en ga samen met anderen de uitdaging aan om een maand lang niet te roken!

Ga je meedoen met Stoptober? De Stoptober App helpt je om gemotiveerd te blijven. Elke dag ontvang je positieve berichten die je aanmoedigen om je stoppoging door te zetten, ook als het even minder gaat. De app biedt afleiding, geeft tips om de moeilijkste momenten door te komen en beloont je voor de mijlpalen die je onderweg bereikt. Download de app op https://stoptober.nl/download-app/.

17,5% van de volwassenen (18-65 jaar) in regio NHN rookt. Iedereen weet dat roken slecht is voor de gezondheid. Ga daarom de uitdaging van #Stoptober de ’28-dagen-niet-roken-reis’ aan! Inschrijven kan via www.stoptober.nl Succes!