Algemeen - Wandelbootcamp in Schagen vanaf 21 januari

De Trim- en Atletiekvereniging in Schagen start op maandag 21 januari met een (nieuwe) cursus wandelbootcamp.

Wandeltrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen op de atletiekbaan in Schagen. Dames en heren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen met deze trainingen. 10 weken lang kunnen de deelnemers op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur de gevarieerde trainingen ervaren.

Wandelen kan altijd en overal, maar soms is een stok achter de deur best fijn. Daarom start de vereniging met deze nieuwe manier van wandelen. Ervaren dat variatie, door spierversterkende oefeningen toe te voegen, het nog uitdagender maakt. Daarnaast werkt trainen in groepsverband motiverend en stimulerend.

Iedereen kan aansluiten bij deze trainingen. Er wordt rekening gehouden met ieder niveau. Naast de trainingen krijgt u informatie over voeding (indien gewenst) en is er een kennismakingstraining met Nordic-Walking. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal). De cursus kost €40,- voor 10 weken. Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging (dit is uiteraard geen verplichting) en is deelnemen aan de andere wandeltrainingen die gegeven worden binnen de vereniging ook mogelijk.

Nieuwsgierig en enthousiast? Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via pr@tas82.nl (Monique de Vries) of schrijf u in via de website.

Klik hier voor de flyer

Deel deze pagina LinkedIn