Algemeen - HKN Huisartsen zoekt nieuwe collega!

Gezocht: Bestuurssecretaris/beleidsmedewerker
(32-36 uur per week)


Werken bij HKN Huisartsen betekent dat je terecht komt in een hecht team dat zich dagelijks inzet voor de beste huisartsenzorg in de Kop van Noord-Holland. Een organisatie die sterk in ontwikkeling is en intensief samenwerkt met diverse (zorg)organisaties en gemeenten. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. 

Hier gaan we voor
De patiënt is tevreden en onze mensen werken met plezier. Dat is waar wij voor gaan. Want goede zorg is onlosmakelijk verbonden met de mens achter die zorg. Daarom investeren wij in onze mensen. En dat gaat verder dan alleen een opleiding. Gezonde, vitale en betrokken medewerkers vinden wij net zo belangrijk.

Je vindt het terug in onze kernwaarden: verbinding, kwaliteit, professionaliteit, ondernemerschap en daadkracht.

Als bestuurssecretaris / beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de HKN brede beleidscyclus, dit omvat onder andere het organiseren van bestuursvergaderingen, cliëntenraden en adviesraden. Daarnaast analyseer je managementinformatie en zet je jouw bedrijfsmatige ervaring in waar nodig. Je werkt resultaatgericht, bent organisatie-sensitief en fungeert op strategisch niveau als sparringpartner voor de directie.

Bekijk de vacature


Deel deze pagina LinkedIn