Algemeen - Vacature: praktijkondersteuner somatiek

Vanwege het vertrek van één van onze praktijkondersteuners ontstaat er per 1 juni 2018 een vacature voor:

Praktijkondersteuner-somatiek
(2 tot 2,5 dag per week)

Over ons
Huisartsen Zuid is een HOED, bestaande uit 2 praktijken met elk ongeveer 2.300 patiënten. Beide praktijken zijn NHG-geaccrediteerd. Er zijn 5 huisartsen, 5 doktersassistentes, 2 POH-S, 1 POH-GGZ en 1 POH K&J in de HOED werkzaam.
Twee van de doktersassistentes hebben ook managerstaken en controleren mede het accreditatieproces. Met regelmaat is er gezamenlijk overleg om accreditatie gerelateerde en praktijkorganisatorische aspecten te bespreken. Het jaarlijkse praktijkuitje blijkt steeds weer een leuke manier om als team samen weg te zijn.

De HOED is 4,5 jaar geleden nieuw gestart in een gebouw waarin inmiddels ook praktijken van een andere huisarts, tandartsen, psychologen, fysio- en mensendiecktherapeuten gevestigd zijn. Op de begane grond is een grote apotheek en een thuiszorgorganisatie gevestigd. De GGD zit op de eerste etage. Naast ons gebouw is een plek voor bloedafname en traditionele röntgendiagnostiek.
Het is een praktijk met een prettige patiëntenpopulatie in een goed georganiseerde HOED, waar een fijn, enthousiast team werkt.

De functie
Wij bieden een werkplek waarbij je als praktijkondersteuner te maken hebt met patiënten met verschillende ziektebeelden. Je begeleidt patiënten met Diabetes Mellitus, COPD/astma en hart- en vaatziekten.

We zijn aangesloten bij de ketens DM en CVRM. Samenwerking en overleg met je collega-praktijkondersteuner vinden wij belangrijk.
Wij zoeken een gediplomeerde praktijkondersteuner die graag in een team werkt, goed kan samenwerken en overleggen, maar zelfstandig spreekuur kan doen.

Klik hier voor de vacature.

Voor meer informatie over de HOED, kijk op: www.huisartsenzuid.praktijkinfo.nl.

Je sollicitatiebrief met cv, ontvangen we graag per mail voor 27 april via
praktijk.huisartsenzuid@zorgring.nl
Deel deze pagina LinkedIn