Twijfelt u of u naar de dokter moet?

Geen dringende klachten, maar wel ongerust?

Twijfelt u of u tijdens de avond, nacht of het weekend huisartsenzorg nodig heeft? Doorloop de vragenlijst via de app of onze website en ontvang meteen een betrouwbaar advies!

In de avond, nacht, het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedeisende klachten bellen met de huisartsenpost. Een speciaal opgeleide triagist stelt gerichte vragen en bepaalt aan de hand van de uitkomst de vervolgstappen. Dit kan zijn een afspraak bij de huisartsenpost, verwijzing naar uw eigen huisarts of zelfzorgadvies via Thuisarts.nl. Deze website kunt u altijd raadplegen voor betrouwbare medische informatie.

Soms is het lastig om zelf te bepalen of u de huisartsenpost moet bellen. U bent wellicht ongerust en wilt zo snel mogelijk een antwoord op uw vragen.

Dit kan vanaf nu ook online!

Doorloop – voordat u belt – eerst de vragen op onze website en u ontvangt direct een betrouwbaar advies dat is goedgekeurd door het Nederlandse Huisartsen Genootschap.
Snel, veilig en betrouwbaar. U kunt de zelftest ook via de HKN Huisartsen app doorlopen via het menu Huisartsenpost. Het kan zijn dat u huisarts geen app gebruikt of een andere variant heeft zoals MedGemak, deze functie is echter alleen in de HKN Huisartsen app beschikbaar. In dit geval kunt u de vragenlijst invullen via onze website.

Bij spoed altijd bellen. Deze vragenlijst is bedoeld om advies te geven bij minder dringende klachten. Wellicht is een bezoek aan de huisartsenpost niet nodig of kunt u een afspraak maken bij uw eigen huisarts. Voor spoedeisende klachten belt u direct met de huisartsenpost.

Als elke seconde telt belt u meteen 112.