Wandelen met Sportservice Schagen

Vanaf maandag 30 september start er een nieuwe wandelactiviteit in Schagen voor ouderen. Elke maandag t/m vrijdag  om 9.00 uur kunt u kosteloos deelnemen. Sportservice Schagen nam het initiatief voor deze nieuwe dagelijkse activiteit. Enthousiaste, sportieve vrijwilligers zullen de dagelijkse wandeltochten begeleiden. Een leuke manier om aan uw gezondheid te werken én nieuwe mensen te leren kennen!

Week van de eenzaamheid

Op 30 september start tevens de week van de eenzaamheid. Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wist u dat bewegen ook kan bijdragen aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen? Door te bewegen blijft u zonder, langer zelfstandig en ontmoet u nieuwe mensen!

Iedereen is welkom

We vertrekken elke dag om 9.00 uur vanaf het Fitveld, bij het Regius College in Schagen. Vlakbij het Cruyff Court. Voor wie geïnteresseerd is wordt er op maandag na de wandeling een korte uitleg gegeven over de beweegmogelijkheden op het Fitveld. Behoort u nog niet tot de categorie ‘ouderen’ en wilt u ook graag meewandelen? Dat is helemaal geen probleem, iedereen is welkom om mee te doen!

Aanmelden hoeft niet

Aanmelden is niet nodig. U komt gewoon naar het Fitveld bij het Regius College. U kiest zelf hoe vaak u mee doet. Of dat nu eens per week is, of elke maandag t/m vrijdag. Heeft u nog nog vragen of wilt u  meer informatie? Neem contact op met Sanne Melching van Team Sportservice Schagen: smelching@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774. Kijk ook eens op jouw.teamsportservice.nl/schagen.