Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk Winkel en Nieuwe Niedorp is op zoek naar een enthousiaste collega!

Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk Winkel en Nieuwe Niedorp is op zoek naar een enthousiaste collega!

Nieuwe Niedorp
25,5 uur per week

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde Apothekers Assistente voor 25,5 uur per week.

Wie zijn wij:
Wij zijn een patiëntgerichte praktijk, die het huisartsenvak en de farmaceutische zorgoplossingen goed willen combineren om onze patiënten de beste eerstelijns zorg te bieden. De artsen en medewerkers hebben het streven om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij vragen en problemen omtrent hun gezondheid. Ons team bestaat uit 5 artsen, 1 AIOS, 4 POH’s, 9 assistenten en 1 praktijkmanager.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s lever je goede farmaceutische zorg aan onze patiënten. Je hebt contact met de patiënten tijdens de balie werkzaamheden en aan de telefoon. Daarnaast zorg je voor de verwerking van de recepten en het bereiden van de medicatie. Ook voorraadbeheer, vervaldatum controle, bestellingen en andere administratieve taken worden van jou verwacht. Kortom geen dag is hetzelfde en er is altijd een nieuwe uitdaging.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd Apothekers Assistente
  • Communicatief vaardig
  • Denkt in oplossingen
  • Een teamplayer die krachtig en zelfstandig handelt

Intresse?

Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je  vraag of motivatie inclusief CV naar onze praktijkmanager  Linda Stokman, lstokman@hknhuisartsen.nl. Je reactie ontvangen wij graag voor 16 april aanstaande.

Nieuwsgierig, bekijk dan ook eens onze website:

https://niedorp.hknhuisartsen.nl/