Apothekers-
assistent

Huisartspraktijk Jansen en Schellekens zoekt een apothekersassistent!

in Barsingerhorn
voor 22 uur per week

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens heeft vanaf 1 oktober een functie beschikbaar in de apotheek. De praktijk zoekt een enthousiaste gediplomeerde apothekersassistent die zelfstandig kan werken.

Wie zijn wij?
De praktijk Jansen en Schellekens ligt in Barsingerhorn, een dorp nabij Schagen. Het is een gecertificeerde plattelandspraktijk met een moderne apotheek. Ons team bestaat uit 2 dokters, een huisarts in opleiding, 2 doktersassistentes, 1 apothekersassistente, 1 apothekers-/doktersassistente en 2 praktijkondersteuners (allen parttime). In onze praktijk willen we gemoedelijkheid graag combineren met optimale eerstelijnszorg en moderne farmaceutische zorg.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s lever je goede farmaceutische zorg aan onze patiënten. Je hebt contact met de patiënten tijdens de baliewerkzaamheden en aan de telefoon. Daarnaast zorg je voor de verwerking van de recepten en het bereiden van de medicatie. Ook voorraadbeheer, vervaldatumcontrole, baxter, bestellingen, en andere administratieve taken worden van jou verwacht. Aangezien wij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk zijn, is het ook de bedoeling dat je bepaalde taken van de doktersassistente kunt overnemen. Kortom, geen dag is hetzelfde en er is altijd een nieuwe fijne uitdaging.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd apothekersassistente.
  • Ben je daarnaast ook doktersassistente? Dan is dat een pre.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je denkt in oplossingen.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent een goede teamspeler die ook zelfstandig kan werken.

Interesse?
Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je vraag of motivatie inclusief cv naar r.jansen@ezorg.nl. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 14 september. Nieuwsgierig? Bekijk dan ook onze website www.huisartsenbarsingerhorn.nl.