Doktersassistent

Huisartsenpraktijk Loopuytpark heeft een vacature voor de functie van doktersassistente!

in Julianadorp
voor 22 tot 30 uur per week

Dorps, dynamisch en alles kunnen bespreken: dat zijn termen die onze gezellige en veelzijdige huisartsenpraktijk in Julianadorp goed omschrijven. Zijn dat nou net de woorden die jou aanspreken? Kom dan bij ons solliciteren!

Huisartsenpraktijk Loopuytpark is op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor 22 tot 30 uur in de week. De functie gaat in op 1 oktober 2022.

Onze praktijk ligt in het oude centrum van het dorp. We zijn een compact team, bestaande uit vijf huisartsen, vijf doktersassistentes, een praktijkondersteuner, een praktijkmanager en af en toe stagiairs. De praktijk is aangesloten bij de organisatie HKN Huisartsen. Al heel wat jaren leveren wij goede zorg aan 5200 patiënten.

Collegialiteit staat bij ons voorop. In ons team heerst dan ook een gezellige sfeer, waarbij tijdens de lunch niet alleen over werk gesproken wordt. We staan open voor nieuwe ideeën en innovaties en we waarderen initiatieven.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente houd je je in de praktijk bezig met het voorbereiden, begeleiden en de nazorg van de spreekuren. Je ondersteunt de huisartsen tijdens het spreekuur of doet zelfstandig medische handelingen. Verder verricht je diverse administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de agenda. Jij bent het eerste gezicht van de praktijk en dat maakt dat jouw rol in het team heel belangrijk is.

Wie ben jij?

  • Een gediplomeerd doktersassistent.
  • Sociaal vaardig, klantvriendelijk.
  • Een teamplayer.
  • Flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract van 12 maanden met daarna een vast contract.
  • Afwisselend werk.
  • Ruimte voor professionele ontwikkeling.
  • Een dynamische werkplek in een gezellig en enthousiast team.

Zien wij jou binnenkort bij ons in de praktijk? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en sollicitatiebrief naar yvdmeer@zorgring.nl ter attentie van Ymka van der Meer.