Doktersassistente voor huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens

Barsingerhorn
2 tot 2,5 dag per week

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens is op zoek naar een Doktersassistente!

Voor de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde doktersassistente voor 2/2,5 dag per week

Wie zijn wij:
De apotheekhoudende huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens, gelegen in Barsingerhorn (een dorpje nabij Schagen) is een gecertificeerde plattelands praktijk met een moderne apotheek. Ons team bestaat uit 2 dokters, een huisarts in opleiding, 2 doktersassistentes, 2 apo-assistentes en 1 apo/doktersassistente en 2 poh’s (allen parttime). Wij willen graag gemoedelijkheid combineren met optimale eerstelijnszorg en moderne farmaceutische zorg.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s lever je goede zorg aan onze patiënten. Je hebt contact met de patiënten tijdens de balie werkzaamheden, aan de telefoon en tijdens je eigen spreekuur. De werkzaamheden tijdens je spreekuur zijn onder andere, bloedafname, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen en zo zijn er nog veel meer handelingen waar je de patiënt mee kan helpen. Daarnaast zorg je ook voor de administratieve taken. Hierbij valt ook te denken aan voorraadbeheer, vervaldatum controle en bestellingen. Aangezien wij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk zijn, is het ook de bedoeling dat je bepaalde taken van de apothekersassistente kan overnemen. Kortom geen dag is hetzelfde en er is altijd een nieuwe uitdaging.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd doktersassistente.
  • Ben je daarnaast ook nog apothekersassistente dan is dat een pre.
  • Communicatief vaardig.
  • Denkt in oplossingen.
  • Een teamplayer die krachtig en zelfstandig handelt.

Intresse?
Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je vraag of motivatie inclusief CV naar onze praktijkmanager Linda Stokman, lstokman@hknhuisartsen.nl.

Nieuwsgierig, bekijk dan ook eens onze website: huisartsenbarsingerhorn.nl