Enthousiaste huisarts gezocht

Enthousiaste huisarts gezocht voor huisartsenpraktijk De Vliet in Julianadorp

Locatie: Julianadorp
Uren in overleg

Op zoek naar een uitdagende praktijk in een gezellig dorp? Huisartsenpraktijk De Vliet is op zoek naar een enthousiaste huisarts die ons team komt versterken. Het aantal werkdagen is bespreekbaar.

De dorpse praktijk is gelegen in het mooie Julianadorp en is geaccrediteerd. Het is een goed georganiseerde gezellige praktijk met vaste medewerkers en ongeveer 2600 patiënten. Binnen de praktijkorganisatie krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en interesses. Wij staan open voor jouw ideeën.

Onze werkwijze
Huisartsenpraktijk De Vliet is een vooruitstrevende praktijk. Er wordt gewerkt met een spreekuur op afspraak, waarbij de consultduur 15 minuten is. Daarnaast wordt er ook gewerkt met e-mailconsulten. Voor ons HIS gebruiken wij het CGM-systeem (Mira). Verwijzingen verlopen via zorgdomein. De visites worden in de middag na 13:00 uur gereden, die bestaan uit hooguit twee bezoeken per dag.

Het team
Het team van De Vliet bestaat op dit moment uit drie huisartsen, vier doktersassistentes en een praktijkmanager. Verder beschikt de praktijk ook over een POH Somatiek, POH Ouderenzorg, POH GGZ en POH Kind en Jeugd. Er heerst een prettige sfeer met dagelijks een georganiseerde lunch.

Julianadorp
Julianadorp is een gezellig dorp vlak bij het strand en omringd door bloem- en bollenvelden gelegen in de polder het Koegras. Ze telde in 2022 ongeveer 14.850 inwoners. Er is een actief dorpsleven met verenigingen, clubs, evenementen en activiteiten die de bewoners met elkaar verbindt. Verder is Julianadorp een populaire vakantiebestemming voor toeristen. Daardoor heeft praktijk De Vliet ook regelmatig te maken met toeristische patiënten uit binnen- en buitenland.

Wat we jou onder andere kunnen bieden
We zijn flexibel in de planning. Heb je bijvoorbeeld kinderen, is het bij ons mogelijk om later dan 08:00 uur te beginnen. Op deze manier proberen wij jou als ouder en huisarts te faciliteren. Daarnaast hanteren wij meer dan één uur reistijd als werktijd.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op! Dat kan via huisarts Jan Hoekstra via 0652026118 of bij praktijkmanager Ymka van der Meer via 0643897918 of yvdmeer@zorgring.nl

Bekijk onze website https://devliet.uwartsonline.nl/ voor meer informatie over de praktijk.