Gezocht gediplomeerde dokters- en apothekersassistente

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Winkel en Nieuwe Niedorp is op zoek naar een multi inzetbare assistente!

Locatie: Winkel en Nieuwe Niedorp
24 uur

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde Dokters- en apothekersassistente voor 3 dagen in de week.

Wie zijn wij:
Wij zijn een patiëntgerichte apotheekhoudende huisartsenpraktijk, die het huisartsenvak en de farmaceutische zorgoplossingen goed willen combineren om onze patiënten de beste eerstelijns zorg te bieden. De artsen en medewerkers hebben het streven om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij vragen en problemen omtrent hun gezondheid. Hierdoor vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Daarnaast zijn wij ook een opleidingspraktijk voor assistentes en huisartsen. Je komt in een team van 9 assistenten, waardoor er altijd ruimte is voor flexibiliteit.

Wat ga je doen?
Je bent inzetbaar in onze apotheek en in de huisartsenpraktijk. Samen met je collega’s lever je goede zorg aan onze patiënten. Als doktersassistente heb je contact met de patiënten tijdens de balie werkzaamheden, aan de telefoon en tijdens je eigen spreekuur. De werkzaamheden tijdens je spreekuur zijn onder andere, bloedafname, ECG maken, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen en zo zijn er nog veel meer handelingen waar je de patiënt mee kan helpen. Daarnaast zorg je ook voor de administratieve taken. In de apotheek lever je samen met je collega’s goede farmaceutische zorg aan onze patiënten. Je hebt contact met de patiënten tijdens de balie werkzaamheden en aan de telefoon. Daarnaast zorg je voor de verwerking van de recepten en het bereiden van de medicatie. Ook voorraadbeheer, vervaldatum controle, baxter, bestellingen, en andere administratieve taken worden van jou verwacht. Kortom geen dag is hetzelfde en er is altijd een nieuwe uitdaging.

Wat vragen wij van jou?
– Je bent een gediplomeerd Doktersassistente en Apothekersassistente
– Communicatief vaardig
– Denkt in oplossingen
– Een teamplayer die krachtig en zelfstandig handelt

Intresse?
Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je vraag of motivatie inclusief CV naar onze praktijkmanager Linda Stokman, lstokman@hknhuisartsen.nl

Nieuwsgierig, bekijk dan ook eens onze website: https://niedorp.hknhuisartsen.nl/