POH-somatiek huisartsenpraktijk Loopuytpark

Julianadorp
16 uur

In verband met het vertrek van één van onze praktijkondersteuners zijn we op zoek naar een nieuwe praktijkondersteuner Somatiek voor 2 dagen in de week per 01 april 2024.

Waar ga je werken?

Wij zijn, huisartspraktijk Loopuytpark, een gezellige praktijk in Julianadorp met ongeveer 5200 patiënten, 5 huisartsen, 5 assistentes en een praktijkmanager. Het is een drukke praktijk maar zeer gestructureerd. Daarnaast doen we leuke uitjes en krijgen we aardige beloningen als waardering voor ons werk.

Wat ga je doen?

Zelfstandig monitoren en begeleiden van patiënten met chronische aandoeningen. Zoals Diabetes Mellitus, COPD, astma, primaire en secundaire hart- en vaatziekte. Daarnaast het begeleiden van mensen bij stoppen met roken of afvallen. En je kunt bij voorkeur ook Spirometrie.

Hoe werk je?

Ons HIS is CGM Mira. Verder werken we met het ketenzorginformatiesysteem; Health Connected.

Met wie werk je?

Praktijk Loopuytpark heeft nog een POH. Zij werkt 4 dagen in de week. Verder werk je heel nauw samen met de POH’s van de andere praktijken hier in het dorp. Jullie zitten samen gezellig in een Portocabin achter de praktijk. Elke dag is er ruimte voor je vragen en overleg met één van de artsen.

Lijkt het je leuk en uitdagend om een nieuwe start te maken of heb je vragen stuur dan een mail naar Ymka v.d. Meer, praktijkmanager Hagro Julianadorp (yvdmeer@zorgring.nl) of Maaike de Wit, POH (m.wit@zorgring.nl)