Praktijkondersteuner somatiek gezocht

Apotheekhoudend huisartsenpraktijk Winkel en Nieuwe Niedorp is op zoek naar een enthousiaste collega!

Locatie: Nieuwe Niedorp
16 uur per week

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde praktijkondersteuner somatiek voor 16 uur per week.

Wie zijn wij?
Wij zijn een patiëntgerichte praktijk, die het huisartsenvak en de farmaceutische zorgoplossingen goed wil combineren om onze patiënten de beste eerstelijns zorg te bieden. De artsen en medewerkers hebben het streven om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden bij vragen en problemen omtrent hun gezondheid. Ons team bestaat uit 5 artsen, 1 AIOS, 4 POH’s, 9 assistenten en 1 praktijkmanager.

Wat ga je doen?
Als praktijkondersteuner somatiek ben je, samen met de huisarts en collega-praktijkondersteuner, verantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten met Diabetes Mellitus, COPD/astma en Hart en Vaatziekten. Je voert zelfstandig spreekuur en levert een bijdrage aan de zorg voor de patiënten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een gediplomeerd praktijkondersteuner
  • In jouw rol als praktijkondersteuner ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en draag je deze kennis graag over.
  • Een teamplayer die krachtig en zelfstandig handelt
  • Kennis van insuline therapie is een pre

Interesse?

Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je  vraag of motivatie inclusief CV naar onze praktijkmanager  Linda Stokman, lstokman@hknhuisartsen.nl. Je reactie ontvangen wij graag voor 5 maart aanstaande.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op onze website!

https://niedorp.hknhuisartsen.nl/