Praktijkondersteuner Somatiek Huisartsen Zuid

De Praktijkondersteuner somatiek voor patiënten in een dynamische omgeving

Schagen
16 uur per week

Ben je een ervaren (gediplomeerde) praktijkondersteuner die zich als een vis in het water voelt in een huisartsenpraktijk? Ben je ervaren en in staat om zelf een spreekuur op te zetten? Lees dan verder! Wij zoeken voor onze praktijk in Schagen een nieuwe collega in de functie van praktijkondersteuner somatiek.

Wat ga je doen?
Als praktijkondersteuner ben je, samen met de huisarts en collega-praktijkondersteuners, verantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten met Diabetes Mellitus, COPD/astma en Hart en Vaatziekten. We zijn aangesloten bij de ketens DM en CVRM. Je voert zelfstandig spreekuur en levert een bijdrage aan de zorg voor de patiënten.

Wat vragen wij van jou?
In de rol praktijkondersteuner ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en draag je deze kennis graag over. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die krachtig en zelfstandig handelt. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren. In je werk ben je secuur en heb je een projectmatige aanpak. Eigen initiatief tot kwaliteitsverbetering wordt gestimuleerd. Kennis van Medicom is een pre.

Wie zijn wij?
Huisartsen Zuid is een HOED, bestaande uit 2 praktijken met elk ongeveer 2200 patiënten. Beide praktijken zijn NHG geaccrediteerd. Er zijn 4 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, vijf doktersassistentes, praktijkmanager, twee POH-S, twee POH-GGZ en één POH GGZ K&J in de HOED werkzaam. Het is een praktijk met een prettige patiëntenpopulatie in een goed georganiseerde HOED waar een fijn, enthousiast team werkt.

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV voor 1 juni 2024 via onderstaand mailadres. Sollicitatiegesprekken vinden plaats voor 1 juli 2024. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden!

Voor meer informatie over de functie of praktijk kun je bellen of een e-mail sturen: praktijk.huisartsenzuid@ezorg.nl t.a.v. vacature POH.