Waarnemend huisarts bij Huisartsen Zuid

Schagen
minimaal 1 dag per week

Huisartsenpraktijk Schipper en Mantel komt graag in contact met een meewerkend huisarts (waarnemend huisarts/hidha). De vacature is voor minimaal 1 vaste dag en daarnaast flexibel in de schoolvakanties en/of losse dagwaarnemingen.

Huisartsen Zuid Van Steen, Schipper & Mantel

Huisartsen Zuid is een HOED, bestaande uit Schipper en Mantel huisartsen en Huisartspraktijk Van Steen, met elk ongeveer 2200 patiënten. Beide praktijken zijn NHG geaccrediteerd. Er zijn drie huisartsen, één waarnemend huisarts, vijf doktersassistentes, twee POH-S, twee POH-S-GGZ en één POH GGZ K&J in de HOED werkzaam. De praktijk gebruikt Medicom als HIS.
Het is een praktijk met een prettige patiëntenpopulatie in een goed georganiseerde HOED waar een fijn, enthousiast team werkt.

Als je eerst even wil komen kijken of meewerken in de praktijk, kom dan een keer langs voor een gesprek of een dagwaarneming.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie of praktijk bel je met Esther Haitink (praktijkmanager) op telefoonnummer 06 390 738 05 of via e-mail: praktijk.huisartsenzuid@ezorg.nl t.a.v. vacature waarnemend huisarts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.