Online regelen

Belangrijk nieuws over de praktijkwijziging

Praktijkwijziging

Pensioen Frank Haasdijk, een nieuw gezicht én een nieuwe naam

Frank Haasdijk met pensioen

Na het huisartsen vak meer dan 35 jaar uitgeoefend te hebben, waarvan 30 jaar Op Texel, gaat huisarts Frank Haasdijk van een welverdiend pensioen genieten. Via deze weg willen we hem hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en veel geluk en gezondheid wensen met zijn “nieuwe” toekomst.

Hieronder leest een persoonlijk woord van Frank Haasdijk:

Aan alle patiënten van de Eilandpraktijk Texel

Beste mensen, geachte patiënten,

Ik zwaai af, na 35 jaar in de geneeskunde, 30 jaar op Texel, en 26 jaar in “mijn” praktijk.

Velen van u heb ik reeds de hand mogen schudden in de aanloop naar mijn pensionering. Het waren soms emotionele momenten. Naast mijn gezin, vrienden en collega’s zijn jullie, de patiënten, de grote motivatie in mijn bestaan geweest. Dat dit laatste nu gedeeltelijk wegvalt is voor mij aangrijpend, en betekent een grote verandering in mijn leven.

Nee: ik doe geen receptie: degenen die slecht ter been zijn kunnen niet komen, en wie mij op een receptie nog echt wilde spreken voelt misschien een rij mensen achter zich dringen, en acht zich dan verplicht door te lopen. Hierdoor blijft er dan een lege ceremonie over, waar niemand op zit te wachten.  

Ik hoop dat u, net als ik, warme herinneringen houdt aan ons contact. Ik trof velen van u aan in soms moeilijke situaties van ziekte en stress. Zoals ik vaak zeg “het leven gaat niet altijd over rozen, voor niemand”. Ik heb mijn best gedaan u zo goed mogelijk ter zijde te staan.

Voor de vele onvergetelijke, en ook die moeilijke, momenten die ik met u samen mocht beleven wil ik u allen zeer hartelijk bedanken. Ze staan diep in mijn geheugen gegrift.

Houd u taai en blijf moedig.

Als u wilt kunt mij alsnog via mijn mail bereiken:

f.haasdijk@zorgring.nl  

 

Elsbeth Witte, een nieuw gezicht

We zijn heel blij dat huisarts Elsbeth Witte toetreedt als huisarts in onze praktijk. Elsbeth is al meerdere keren onze waarneemster geweest, dus wellicht heeft u haar al een keer ontmoet. Elsbeth werkt zowel in de Cocksdorp, als ook in de Zandkoog in Den Burg.

Welkom!

Hieronder stelt Elsbeth Witte zich aan u voor:

Mijn naam is Elsbeth Witte en per 1 juli  volg ik Frank Haasdijk op. Voor velen van u betekent dit een nieuwe huisarts en daarom wil ik mij kort aan u voorstellen.

Mijn man (tevens huisarts) en ik hebben ons met onze twee dochters in januari 2022 op Texel gevestigd. De afgelopen jaren hebben we in Australië gewoond en gewerkt en daarvoor op het eiland Sint Eustatius. Wonen en werken op een Waddeneiland was altijd een wens van ons en toen de mogelijkheid zich aandiende was de keuze snel gemaakt.

In de afgelopen 10 jaar heb ik als huisarts op verschillende plekken gewerkt en op allerlei gebied ervaring kunnen opdoen. De keerzijde hiervan was dat ik telkens weer afscheid moest nemen van patiënten en praktijk.

Ik kijk er nu dan ook erg naar uit om als praktijkhouder aan de slag te gaan en samen met Anouk den Breejen uw vaste huisarts te zijn.

Naamswijziging per 1 juli 2022

Bij deze veranderingen hoort ook een nieuwe naam: Met veel zorg en toewijding hebben we een andere naam voor onze praktijk gekozen. Met trots kunnen we meedelen dat we voortaan Eilandpraktijk Texel gaan heten.

Vanaf volgende week treft u dit logo in onze praktijk:

De praktijk blijft op het oude adres aan de Kikkertstraat 34 in Cocksdorp. Ook zullen we praktijk houden in de Zandkoog aan de Pontweg in Den Burg.

Wat verandert er voor mij als patiënt?

U zult van de wijzigingen niet heel veel merken. Onze oude naam en het logo zullen niet meer zichtbaar zijn in de praktijk en op onze website. De website krijgt een nieuwe URL, namelijk eilandpraktijktexel.hknhuisartsen.nl. Echter, de huidige URL blijft ook nog even bestaan. Die linkt door naar de nieuwe URL.

Het emailadres praktijkhaasdijkdenbreejen@zorgring.nl wordt eilandpraktijktexel@zorgring.nl

Voorlopig wordt alle mail nog doorgestuurd. Het telefoonnummer en de manier van het maken van afspraken veranderen niet.

Wij zullen als team voor u klaar staan en kijken positief naar de toekomst!