HKN Huisartsen app

Regel met gemak uw zorg online bij de huisarts

Download de app

24/7 toegang
tot uw medisch dossier

Met de gratis HKN Huisartsen app regelt u eenvoudig en veilig uw zorgzaken direct online bij uw eigen huisarts. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken, vragen stellen en sinds 1 juli 2020 uw medisch dossier inzien. U kunt – nadat u de app heeft gedownload – uw praktijk opzoeken om te zien of deze is aangesloten.

Niet alle huisartsen in onze regio maken gebruik van de HKN-app, een andere variant is MedGemak. Beide apps hebben dezelfde functionaliteiten.
Via de website van uw huisarts kunt u zien welke mogelijkheden er worden aangeboden. U kunt het ook altijd even navragen bij uw huisarts.

De HKN Huisartsen app is een regiovariant van Uw Zorg Online van Pharmeon.

Folder HKN Huisartsen app

MijnGezondheid.net/MedGemak

Naast de HKN Huisartsen app zijn er in de Kop van Noord-Holland ook huisartsenpraktijken die online diensten aanbieden via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net in combinatie met de app MedGemak. U kunt dit bekijken via de website van uw huisarts en/of navragen bij één van de praktijkmedewerkers.

Meer informatie

Uw Zorg Online

De HKN Huisartsen app is een regionale variant van Uw Zorg Online. Via deze app kunt u gebruik maken van diverse online diensten zoals online inzage in uw dossier en het bestellen van herhaalmedicatie.

Meer informatie

Weten welke online diensten uw huisarts aanbiedt?

De mogelijkheden verschillen per praktijk. Via de website ziet u welke online diensten er worden aangeboden. Het kan ook zijn dat uw huisarts (nog) niet met een patiëntenportaal werkt, maar dit in de toekomst wel gaat doen. In dit geval kunt het beste even informeren bij één van de praktijkmedewerkers.

Zoek uw huisarts

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de app installeren?
Hoe kan ik mijn medisch dossier inzien?
Meer vragen

Download de app

Deel deze pagina