Werken bij

Werken bij HKN Huisartsen betekent dat je terecht komt in een hecht team dat zich dagelijks inzet voor de beste huisartsenzorg in de Kop van Noord-Holland. Een organisatie die sterk in ontwikkeling is en intensief samenwerkt met diverse (zorg)organisaties en gemeenten. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De spoedzorg op de huisartsenpost (Acute Zorg) wordt uitgevoerd door huisartsen, triagisten en dienstauto-chauffeurs. Het kantoor werkt vanuit de afdelingen Chronische Zorg (zorgprogramma’s), Kwaliteit & Ondersteuning (o.a. ICT, personeelszaken, scholingen en communicatie), Financiële Administratie en een Secretariaat.

Hier gaan we voor

De patiënt is tevreden en onze mensen werken met plezier. Dat is waar wij voor gaan. Want goede zorg is onlosmakelijk verbonden met de mens achter die zorg. Daarom investeren wij in onze mensen. En dat gaat verder dan alleen een opleiding. Gezonde, vitale en betrokken medewerkers vinden wij net zo belangrijk.

Je vindt het terug in onze kernwaarden: verbinding, kwaliteit, professionaliteit, ondernemerschap en daadkracht.

HKN staat voor verbinding, want we geloven dat we alleen sterk staan, maar dat we samen verder komen

Je komt te werken in een hecht team, waarin samenwerking voorop staat. We steken graag de handen uit de mouwen, maar vinden ontspanning net zo belangrijk. Lunchen doen we graag wandelend, er staat dagelijks vers fruit op tafel en we organiseren regelmatig leuke uitjes. Kookworkshops, fietstochten, wandelingen of een gezellige borrel. Ook dáár kun je bij ons over meedenken!

HKN staat voor kwaliteit en professionaliteit in de zorg die geleverd wordt aan onze patiënten zowel in de huisartsenpraktijken als op de huisartsenposten

Wij investeren in jouw ontwikkeling. De kwaliteit van huisartsenzorg staat voorop en daarin ontwikkelen wij mee. Wij geloven sterk in eigen regie. Groeien doe je samen, dus werken samen met jou aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat we de beste zorg kunnen leveren. Nu en in de toekomst.

HKN staat voor ondernemerschap en daadkracht als regisseur van de eerstelijnszorg in de Kop van Noord-Holland en bij het anticiperen op veranderingen in zorg en maatschappij

Wij denken niet in gebaande paden, maar zien graag openingen voor nieuwe kansen en spelen hier snel op in. Onze medewerkers staan niet stil. Want wat vandaag is kan morgen anders zijn. Word jij onze nieuwe collega? Dan horen we graag jouw verfrissende ideeën en visie op huisartsenzorg. Je takenpakket is niet vastomlijnd. Ruimte voor eigen inbreng is er volop. We dagen je uit!

HKN Gezond voor Elkaar

Wij stimuleren eigen regie onder inwoners/patiënten in de Kop van Noord-Holland en dragen ons steentje bij aan een vitale samenleving. We maken inwoners bewust van hun eigen invloed op gezondheid, geven voorlichting en laten hen daarin eigen keuzes maken. Onze medewerkers maken net zo goed onderdeel uit van dat proces. Je kunt niet extern uitdragen wat je van binnen niet omarmt.

Daarom hebben wij het programma HKN Gezond voor Elkaar. Binnen dit programma informeren, stimuleren én inspireren wij onze mensen om bewust om te gaan met hun gezondheid. Wat jij daarvoor nodig hebt is aan jou. Een hoog-laag bureau? Stevige lunchwandeling of juist een korte break om de benen te strekken? Jij kiest jouw manier om vitaal te blijven.

Vacatures bij HKN

Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures binnen onze organisatie en aangesloten praktijken. Dit varieert van functies op ons kantoor tot (waarnemend) huisartsen bij één van de praktijken. Een overzicht van actuele vacatures vind je op onze vacaturepagina’s.

Vacatures bij HKN

Vacatures bij aangesloten praktijken

Contact

Wil je meer weten over werken bij HKN of solliciteren op één van onze vacatures? Dat kan! Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je motivatie en CV naar de afdeling Personeelszaken via werkenbij@hknhuisartsen.nl of bel voor meer informatie naar 0223-670 461.