Huisarts (HIDHA of waarnemer) Praktijk de Opaal

Anna Paulowna

Over de praktijk
Praktijk de Opaal is een goed georganiseerde grote huisartsenpraktijk in Anna Paulowna. Begin 2024 hebben wij, Manja Gootjes (huisarts) en Leonie van den Hoek (praktijkmanager en verpleegkundige ouderenzorg) de praktijk overgenomen en vormen daarmee een (voor Nederland) unieke maatschap.

Als team maken wij ons hard voor hoogwaardige patiëntenzorg in de Noordkop. We vinden het belangrijk dat in Praktijk de Opaal mensen zich gezien en gehoord voelen. Bij de Opaal staat waardevol persoonlijk contact, gezonde leefstijl en duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit geldt ook voor de medewerkers van de praktijk: zij voelen zich betrokken bij het gezamenlijke resultaat, werken vanuit hun eigen talent en willen zich met plezier liefst langdurig aan de praktijk verbinden. We hebben een soepele ondersteunende werkomgeving om dit te bewerkstelligen. We zitten in een ruim en licht modern pand. Onze patiënten (6200 ion) zijn vriendelijk en tevreden over onze zorg.

We hebben een gemixt team van ervaren professionals

 • Dagelijks werken er 2-3 artsen in de praktijk. Daarnaast bestaat het team uit een physician assistant, een basisarts, meerdere praktijkondersteuners (somatisch en GGZ) en vaste
  assistenten.
 • Naast reguliere spreekuren heeft elke ochtend één van de huisartsen dienst als regie-arts ter ondersteuning van de assistenten en ANIOS: voor supervisie, e-consulten, overleg, recepten en eventuele administratieve taken.
 • We werken heel goed en plezierig samen met een in de huisartsenpraktijk opgeleide physician assistant en een basisarts; we zijn divers en bij de tijd.
 • We houden de contacten met ketenpartners in de omgeving laagdrempelig om gezamenlijk de juiste zorg te kunnen leveren.
 • Onze praktijkmanager is verantwoordelijke voor de niet-medische praktijkvoering (afspraken met zorgverzekeraars, personeelsadministratie, ICT, financiën, kwaliteitsbeleid, etc.). Daarnaast is zij actief als verpleegkundige ouderenzorg en komt veel in de wijk.

Wie wij zoeken
We zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts om het team van Praktijk de Opaal te versterken. Soepel ingroeien tot mede-praktijkhouder behoort tot de mogelijkheden. Je wordt blij van werken in een gezellig en ervaren team waardoor je je met ondersteuning van het praktijkmanagement optimaal kunt focussen op het voeren van consulten, behandelen medische klachten, verwijzingen maken, en bijdragen aan preventieve zorgprogramma’s. Je waardeert de voordelen van het werken in een team met verschillende disciplines. Je omarmt het bijbehorend dagelijks overleg en bij toerbeurt een ochtend regie-werkzaamheden.

Concreet vragen wij dat je

 • Een afgeronde opleiding tot huisarts en BIG-registratie hebt;
 • Flexibel, teamgericht en communicatief vaardig bent;
 • De bereidheid hebt om je enige tijd te verbinden aan de praktijk.

Wij bieden

 • Een gevarieerde functie; in onze praktijk is elke dag anders;
 • Een ondersteunend team van ervaren professionals;
 • De mogelijkheid om als huisarts bij te dragen aan de toegankelijkheid van huisartsenzorg in de Kop van Noord-Holland;
 • Flexibele werktijden en reistijdvergoeding;
 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot associatie/partnerschap als je dat wilt.

Nieuwsgierig?
Ben je geïnteresseerd en wil je een keer ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons team bij Praktijk de Opaal? Neem contact met ons op voor een kennismaking of om een dag te komen waarnemen. We kijken uit naar je bericht! Meer weten? Ga dan naar onze website: www.praktijkdeopaal.nl