Vaste waarnemer huisartspraktijk Hoge Poel

Help! Wij zoeken met spoed een vaste waarnemer. Kom jij ons uithelpen?

Den Oever
Minimaal 8 uur per week

HUISARTSPRAKTIJK HOGE POEL IN DEN OEVER ZOEKT MET SPOED VASTE WAARNEMER VOOR 1 A 2 WERKDAGEN

Wij zoeken

Een vaste waarnemer voor de lange termijn, vanaf vrijdag 1 maart en vervolgens één dag in de week (ma. óf  di.) in de periode 04-03 t/m 23-04. Aansluitend 1 dag in de week, bij voorkeur op woensdag. Een 2e dag of eerder starten dan 1 maart behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn

Huisartspraktijk Hoge Poel te Den Oever op voormalig eiland Wieringen tussen het IJsselmeer en de Waddenzee met dito eilandbewoners en stoere visser mannen. Goed georganiseerde en gezellige dorpspraktijk en aangevuld door POH-S, GGZ, GGZ-Jeugd en Diëtiste.

Wat hebben we je te bieden

Je werkt samen met een collega en met onze fijne en zeer geoutilleerde topassistenten. Tijd voor overleg, tijd voor lunch (of een visje op de haven), ruime aandacht voor de patiënt én je bent op tijd weer thuis; hier kun je nog ouderwets huisarts zijn!

  • Uitstekend bereikbaar naast de A7
  • gratis parkeren op eigen terrein (ook elektrisch)
  • ongeveer 50 minuten vanaf Amsterdam zowel heen als terug!
  • Uurtarief 77,- euro.

Toekomst

Bij ons ga je het absoluut naar je zin hebben en dan zou het jammer zijn als het bij een leuke herinnering blijft. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet; voor de lange termijn willen we graag ook een beroep op je doen. En, wil je graag 2 dagen als vaste waarnemer aan het werk, dan is dat ook bespreekbaar.

Wil je proefdraaien? Dat regel ik voor je. Bel of stuur een berichtje naar Suzanne 06-43693426 of mail sp_langelaar@hotmail.com.

Ik hoor graag van je en hopelijk tot ziens…