Samenwerking Huisartsenspoedposten

Optimale Bereikbaarheid tijdens piekuren voor Spoedeisende Zorg

Bij onze huisartsenpost begrijpen we hoe belangrijk het is om altijd bereikbaar te zijn, vooral tijdens de piekuren wanneer spoedeisende zaken zich kunnen voordoen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we twee waardevolle samenwerkingsverbanden hebben gesloten om ervoor te zorgen dat u op elk moment de zorg en aandacht krijgt die u verdient.

Samenwerking met Huisartsenposten Alkmaar en Hoorn
In ons streven om u de best mogelijke spoedeisende zorg te bieden, hebben we nauw samengewerkt met de huisartsenposten van Alkmaar en Hoorn. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een naadloze communicatie tussen onze triagisten en die van andere huisartsenposten. Dit betekent dat tijdens de piekuren de triagisten van Alkmaar en Hoorn kunnen inloggen op ons telefoniesysteem, u te woord kunnen staan en een deskundige inschatting kunnen maken van de urgentie van uw situatie. Afhankelijk daarvan kunnen ze u een passende belafspraak geven op uw eigen huisartsenpost, zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft, wanneer u deze nodig heeft.

Samenwerking met Huisartsenpost Nederland
Daarnaast hebben we een waardevolle samenwerking opgezet met Huisartsenpost Nederland, die callcenters hebben zowel in Nederland als in het buitenland. Dit stelt ons in staat om nog efficiënter te reageren op de drukte en spoedeisende situaties. De triagisten van Huisartsenpost Nederland zullen samen met u de volledige triage doorlopen en u voorzien van deskundig advies. Op basis van deze triage kan u worden uitgenodigd om naar onze huisartsenpost te komen, waar u de benodigde medische zorg zult ontvangen.

Dankzij deze waardevolle samenwerkingsverbanden kunnen we met trots zeggen dat we tijdens de piekuren en op elk moment van de dag of nacht goed bereikbaar zijn voor spoedeisende zaken. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit, en we blijven ons inzetten om u de best mogelijke zorg te bieden.

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen of heeft u dringende medische hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u de zorg te bieden die u verdient.