Waarneem huisarts of HIDHA Huisartsenpraktijk Kaaphoofd

Den Helder
minimaal 2 dagen per week

Voor onze goed georganiseerde en geaccrediteerde praktijk zoeken wij per direct een enthousiaste, empathische en evenwichtige parttime vaste waarneem huisarts voor minimaal 2 dagen per week.

 

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Kaaphoofd B.V. is gevestigd in Den Helder en is sinds vorig jaar verhuisd naar de huidige nieuwe locatie. Het is één van de organisaties die samen Gezondheidscentrum Nieuw Den Helder vormen. In het gezondheidscentrum is nog een huisartsenpraktijk gevestigd, waarmee wordt samengewerkt. De vakantiewaarneming is goed geregeld en er bestaat indien je niet in de buurt woont de mogelijkheid om te overnachten in de beschikbare piketruimte. Verder wordt het pand o.a. gebruikt door een thuiszorgorganisatie en een dieet en leefstijl organisatie.

Het betreft een goed lopende en geaccrediteerde praktijk met ongeveer 3900 patiënten. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 3 praktijkondersteuners, 4 doktersassistentes, en een Praktijkmanager. Wij werken met Medicom.

De patiëntenzorg staat bij ons centraal, samen met het gedreven team zorgen wij voor laagdrempelige deskundige medische zorg.

 

Interesse?

  • Schrijf een email of bel naar de praktijkhouder S. Atif (atif@ezorg.nl , 06-58994884)

 

Huisartenpraktijk Kaaphoofd B.V.

Waddenzeestraat 2, 1784 VB  Den Helder