(Na)scholing 'Stoppen met roken' - HKN Huisartsen

 • Datum Tijdstip
  11 september 2024 18:00 uur - 20:00 uur
 • Locatie: HKN Huisartsen
 • Adres: Grotewallerweg 1, 1742NM Schagen
 • Beroepsgroepen: Huisarts, praktijkondersteuner-somatiek, doktersassistent

 • Docenten / sprekers:

  Anita Veldt

  Stoppen met roken coach

Informatie

Als zorgverlener speel jij een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid van jouw patiënten. Een van de meest significante stappen die je kunt nemen om hun gezondheid te verbeteren, is hen te ondersteunen bij het stoppen met roken. Roken is een van de belangrijkste oorzaken van vermijdbare ziekten en vroegtijdige sterfgevallen wereldwijd. Deze nascholing heeft tot doel je te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om effectief te kunnen bijdragen aan het stoppen met roken bij jouw patiënten.

Met enthousiasme en vrije adem, nodigen wij je daarom uit om de weg naar een rookvrij bestaan te bespreken met jouw patiënt. Geen wijzend vingertje, maar uitgestoken hand. Maar hoe doe je dat?

Ontvang tijdens deze nascholing inzichten en informatie van Anita Veldt, stoppen met roken coach bij peukuit.nl.
Je krijgt tips en handvatten om het gesprek aan te gaan met jouw patiënt. Daarnaast ontvang je achtergrondinformatie over ondersteunende middelen bij het stoppen met roken en informatie over de samenwerking met Peukuit. Ontdek tijdens deze nascholing samen de kracht van de positieve verandering in het gesprek en laat je inspireren en motiveren.

Programma:
17.30-18.00 uur inloop met soep en belegde broodjes
18.00 uur start
20.00 uur einde

PersoonsgegevensU meldt zich aan voor de volgende cursus