BHV herhaling met E-learning - HKN Huisartsen

  • Datum Tijdstip
    7 november 2024 13:30 uur - 17:30 uur
  • Locatie: HKN Huisartsen
  • Adres: Grotewallerweg 1, 1742 NM Schagen
  • Beroepsgroepen: Apotheker, praktijkmanager, podotherapeut, praktijkondersteuner-somatiek, verpleegkundig specialist, pedicure, huisarts, hkn-medewerker, diГ«tist, doktersassistent
  • Kosten: € 95.00

  • Docenten / sprekers:

    Instructeur 101BHV.nl

Informatie

Blijf voorbereid op een calamiteit!

Het is prettig om alle scenario’s en vaardigheden de revue te laten passeren. Het is belangrijk in een eventuele noodsituatie nog steeds adequaat te kunnen handelen. Blijf voorbereid op een calamiteit en meld je snel aan voor een BHV herhalingscursus.

BHV E-learning + een praktijkbijeenkomst is de snelste manier om BHV’er te blijven en de geldigheid van je BHV certificaat te verlengen.
E-learning betekent dat je de theorie over BHV en eerste hulp in je eigen tempo op elk desktop of tablet volgt. Je kennis wordt getest door middel van oefenvragen en wordt afgesloten met een online BHV examen. Het E-learning gedeelte duurt ongeveer 2-3 uur.
Tijdens de praktijkbijeenkomst op 7 november ga je de vaardigheden oefenen zoals reanimeren, verwondingen behandelen en beginnende branden blussen.

Na het succesvol afronden van de BHV E-learning en herhalingstraining ontvang je een BHV certificaat + BHV pasje.

De BHV herhalingscursus is op basis van open inschrijving. Dit betekent dat hij alleen door kan gaan als er voldoende aanmeldingen zijn.
Wij zullen het uiterlijk 2 weken van te voren laten weten als de training niet door kan gaan.

PersoonsgegevensU meldt zich aan voor de volgende cursus