HKN Symposium - Theater De Kampanje

 • Datum Tijdstip
  4 juli 2024 17:00 uur - 21:30 uur
 • Locatie: Theater De Kampanje
 • Adres: Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder
 • Beroepsgroepen: Praktijkondersteuner-somatiek, praktijkmanager, huisarts, doktersassistent, triagist, hkn-medewerker, verpleegkundig specialist

Informatie

Met groot enthousiasme nodigen we jou en jouw collega’s uit om deel te nemen aan het Symposium ‘Hart voor Huisartsenzorg’ waar het thema ‘Verbindend naar de toekomst’ centraal staat. Dit Symposium is voor de huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkmanager, doktersassistentes en HKN medewerkers en vindt plaats op 4 juli van 17.00 tot 21.00 in de Kampanje in Den Helder.

Tijdens het Symposium zijn er verschillende interessante sprekers aanwezig die hun expertise delen over Artificial Intelligence en Duurzaamheid en begeleiden we een interactieve sessie over de toekomst in de huisartsenzorg (Visietraject). Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Iedereen is welkom; Huisartsen, praktijkondersteuners en -managers, doktersassistentes, het personeel van HKN.

Programma

17.00 – Inloop; Het buffet staat voor u klaar!

18.00 – Start Symposium, keuze uit twee sprekers:

 • De mogelijkheden van AI (Druktemakers)
  Luister en denk mee over de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI) voor huisartsen, praktijkhouders en assistenten in de zorg. Geen vergezichten, maar concrete voorbeelden die je vandaag de dag (of morgen) direct kunt toepassen. Sneller en efficiënter communiceren met je patiënten? Creatieve vacatureteksten voor social media opstellen? Handige infographics genereren? AI maakt het mogelijk. Deze inspirerende presentatie wordt gehouden door Jon van Druktemaker.
 • Op weg naar duurzame huisartsenzorg (M. Tillemans, huisarts)
  Het klimaat verandert. Welke impact heeft het klimaat op de zorg van morgen? Hoe kun je daarop inspelen? Gelukkig kun je ook in de huisartsenzorg iets tegen klimaatverandering doen, zonder jezelf vast te lijmen aan de snelweg. Met voorbeelden en praktische tips kun je morgen al de eerste stappen nemen. Deze presentatie wordt gegeven door M. Tillemans, huisarts.

19.00 –  Pauze

19.15 –  Interactieve sessie visietraject: Hoe kijk jij naar de toekomst?

HKN heeft als doel toekomstbestendige huisartsenzorg te organiseren samen met de huisartsen en hun praktijk in de Kop van Noord-Holland. Door de successen uit het verleden te evalueren en de kansen en ambities voor de toekomst te bepalen, creëren we samen in deze sterk veranderende samenleving een visie voor de huisartsenzorg van de toekomst.

Tijdens dit Symposium maken we gebruik van jullie ideeën en creativiteit tijdens een interactieve sessie, zodat ieder zijn of haar stem kan laten horen. De uitkomst van deze bijeenkomst verzamelen we en gebruiken we om het in het beleidsplan te verwerken.

20.45 – Netwerkborrel

21.30 – Einde Symposium & borrel

Dit Symposium is een unieke gelegenheid om je collega’s uit de Noordkop te ontmoeten en samen stappen te zetten naar toekomstbestendige huisartsenzorg. Je kunt je hieronder aanmelden of via scholingen@hknhuisartsen.nl

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via scholingen@hknhuisartsen.nl

Wij verwelkomen je graag ons Symposium!

PersoonsgegevensU meldt zich aan voor de volgende cursus