Huisartsenpraktijk Loopuytpark zoekt huisarts

Huisartsenpraktijk Loopuytpark zoekt per direct een huisarts

Locatie: Julianadorp
32 uur

Wegens het aanstaande pensioen van één van onze huisartsen zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe huisarts voor 32 uur in de week. Daarbij heb je de mogelijkheid om toe te treden tot de maatschap.

Wie zijn wij
Huisartsenpraktijk Loopuytpark is een gezellige praktijk met ongeveer 5200 patiënten en extra passanten in de vakantieperiodes. De praktijk is gelegen in het bruisende dorp Julianadorp. Er zijn vijf huisartsen, vijf doktersassistentes, twee POH-Somatiek, drie POH-GGZ en een praktijkmanager. We werken in een gestructureerde werkomgeving waarbij stil zitten weinig voorkomt. Lunchen doen we vaak gezamenlijk, wat onder andere zorgt voor een fijne sfeer binnen de praktijk. Ons HIS is CGM Mira en we werken met het ketenzorginformatiesysteem Health Connected.

Met de andere praktijken in Julianadorp vormen we een Hagro, waarmee we een goede samenwerking hebben. In de toekomst zijn er plannen voor een nieuwbouw praktijk. Dit geeft ons de kans om te innoveren en nog betere zorg aan te bieden aan onze patiënten en passanten.

Wat zoeken wij
Voor onze dorpspraktijk zoeken wij een betrokken en enthousiaste huisarts voor vier dagen in de week. Het betreft een afwisselende baan in een gezellig team. Daarbij is het dus mogelijk om toe te treden tot de maatschap.

Julianadorp
Julianadorp is een gezellig dorp vlak bij het strand, omringd door bloem- en bollenvelden. Het dorp is gelegen in de polder het Koegras. In 2022 hadden we ongeveer 14.850 inwoners. Er is een actief dorpsleven met verenigingen, clubs, evenementen en activiteiten die de bewoners met elkaar verbindt. Julianadorp is een populaire vakantiebestemming voor toeristen. Daardoor heeft huisartsenpraktijk Loopuytpark ook regelmatig te maken met toeristische patiënten uit binnen- en buitenland.

Word jij de nieuwe huisarts van onze praktijk? Bel of mail ons dan gelijk, dan maken we een afspraak voor een kop koffie of thee. Graag meer weten over onze organisatie of vragen over de vacature? Ook dan mag je contact met ons opnemen.

Tot snel!

Om alvast een voorproefje te geven over de organisatie heeft dokter Derk Jansen een bericht achter gelaten. Bekijk hem via de volgende link: https://youtu.be/7zJPhMc0UtQ

Huisartsenpraktijk Loopuytpark telefoonnummer 0223-641221, Ymka van der Meer – Praktijkmanager

06-25448976 Yvdmeer@zorgring.nl